PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 05:47:15 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1] 2 3 4
  Drukuj  
Autor Wątek: Sen  (Przeczytany 10308 razy)
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

Zobacz profil Email
Sen
« : Maj 16, 2006, 01:28:08 »

Śniła mi się piękna blondynka była w stroju plażowym ja koło niej stałem bez koszulki zauwazyła kość a ja spytałem czy nueprzeszkadza tobie ta kość ona na to że nie potem usmiechnęła sie do mnie Uśmiech Koniec
Jak ktos wie niech mi powie co to moze oznaczać ?
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

Sen
« Odpowiedz #1 : Maj 16, 2006, 07:31:47 »

To oznacza, że brakuje Ci kobiety   :wink:

pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
Sen
« Odpowiedz #2 : Maj 17, 2006, 01:03:18 »

serio? :wink: nawet niewiesz jak bardzo :cry:
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
Sen
« Odpowiedz #3 : Maj 17, 2006, 02:09:37 »

tak to jest jak rankiem facetowi testosteron skacze Język :wink:

E 19 lat
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
Sen
« Odpowiedz #4 : Maj 17, 2006, 02:46:19 »

noo rozrywa hehe Uśmiech
ale chce sie dowiedziec co ten sen znaczy :?:  Uśmiech
betusia
Newbie
*

Sen
« Odpowiedz #5 : Maj 17, 2006, 06:13:15 »

Jakby nie patrzeć sen z punktu wiedzenaia psychologii oznacza lęk przed kontaktami z płcią przeciwną. Wynika z niego to, że lęk jest najprawdopodobniej wywołany wadą klatki piersiowej.
Nie wydaje mi się, że to jest sen proroczy... no chyba, że masz na oku jakąś blondynkę, przed którą boisz się rozebrać....

pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
Sen
« Odpowiedz #6 : Maj 18, 2006, 12:19:19 »

acha no teraz chyba nie ale kiedyś możliwe że tak podobala mnie sie blondyneczka  :wink: a proroczy to znaczy że co bym nierobil to i tak będe nieszczęśliwy :?:  :evil:  człowiek nieszcześliwy jest gotowy do największych podlości i tego sie obawiam Smutny
betusia
Newbie
*

Sen
« Odpowiedz #7 : Maj 18, 2006, 01:15:00 »

Cytat: "pletwa"
co bym nierobil to i tak będe nieszczęśliwy

Pletwa pisałam juz coś w którymś temacie co myślę o przepełnionych smutkiem postach...
Jest wiele sposobów na bycie szcześliwym i naprawdę da się zrobić wiele w tym kierunku.
Trzeba tylko bardzo tego chcieć - a wtedy wszystko wokół wspomaga to pragnienie...
Masz racje - wszelkie podłości wynikają z tego, że coś się komuś nie układa i sprawia, że przez coś czuje sie nieszcześliwy... Ale wierzę, że można się zmienić i zacząć wiele rzeczy na nowo.
Mogę polecić książkę "Przebudzenie" w wersji elektornicznej, która pozwala odnaleźć sens:
http://integra.xtr.pl/teksty/Przebudzenie/249-ind.htm

pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
Sen
« Odpowiedz #8 : Maj 24, 2006, 05:52:38 »

sniło mi sie ze moji potencjalni wrogowie (ci którzy mnie scigaja) byli moimi kolegami. co ten sen oznacza bo chyba nie to że jak mnie zobacza to mnie przeprosza :mrgreen:
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

9115117
Sen
« Odpowiedz #9 : Maj 25, 2006, 01:04:43 »

Dziwne sny macie Język :wink:

E 19 lat
betusia
Newbie
*

Sen
« Odpowiedz #10 : Maj 25, 2006, 05:16:38 »

co ten sen oznacza bo chyba nie to że jak mnie zobacza to mnie przeprosza :mrgreen:
No nie - bo to się zawsze odwrotnie śni.

A propo snów i tematyki pectusowej - to w szpitalu przed samą operacją miałam straszny sen - śniły mi się ogromne pożary i jasne płomienie ognia które ogarniały wszystko - domy, drzewa - taki globalny sen... i w pewnym momencie zaczęła się palić sukienka którą miałam na sobie... Wtedy z tego co mi mówili zaczęłam strasznie krzyczeć przez sen (choć do tej pory jeszcze mi się to nie zdarzyło) i kobiety z mojej sali szpitalnej, które obudziłam stwierdziły, że trzeba mnie obudzić żebym się nie męczyła...
A potem nad ranem godzinę przed op. znowu pożary...
Widać wrażliwa ze mnie istota.  Spoko

Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

9115117
Sen
« Odpowiedz #11 : Maj 25, 2006, 09:32:33 »

Nadchodzi Apokalipsa Mrugnięcie

E 19 lat
Archont
Newbie
*

2970088
Zobacz profil Email
Sen
« Odpowiedz #12 : Maj 25, 2006, 11:11:31 »

Nadchodzi i to nawet dwie Chichot a ludzie z PE to narod naznaczony!!!  Szok
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
Sen
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 02, 2006, 11:15:15 »

Archont to PC mają chyba gorzej bo ta kość mnie porządnie wkurza i kiedys ja rozwale :evil:  Betusia jeżeli sen to odwrotność to tez nie zaciekawie sie mam bo to oznacza że tej Pani w pierwszym snie co opisałem przeszkadza czyli ludziom przeszkadza ta kość niestety :evil: lepij zeby sie niesprawdziło :evil: przecież klatka to nie ja a ta kośc sie wprosiła  :evil: Seksu mi trzeba Uśmiech
betusia
Newbie
*

Sen
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 02, 2006, 12:19:44 »

Seksu mi trzeba

A może operacji?
Bez seksu można żyć, ale bez akceptowania siebie życie jest koszmarnie trudne...
Wcale się nie dziwie, że śnią Ci się takie rzeczy...
Rosną zarzuty, że wszystkich namawiam na operacje, że trzeba na mnie uważać, żebym sama do kogoś nie pojechała w celu przeprowadzenia zabiegu - ale ja naprawdę jestem przekonana, że taka operacja zmienia życie. I dlatego polecam - szczególnie jesli ktoś ma taką wadę jak ja miałam.
Masz racje mówiąc, że klatka to nie Ty - ale ona Ci przysłania świat... Czy jest sens tak się męczyć? Szkoda, życia na zamartwianie się... Operacja klatki to kropla w morzu wyzwań jakie stawia przed nami życie... Jeśli na podjęcie tej decyzji Cię nie stać to nie wiem jakim cudem znajdziesz dziewczynę, która Cię pokocha do końca takim jaki jesteś... No chyba, że praktykujesz seks dla sportu - niestety takie przypadki się zdarzają... Może to są zbyt mocne słowa - ale tak myślę.... Dla mnie operacja wybawiając mnie z tego kompleksu z klatki  dała duży powód do szcześcia... Nie wiem czy ktoś to kiedyś badał - ale na pewno taka zmiana powoduje też duże zmiany w człowieku... Po miesiącu od operacji jestem zupełnie inna i co najważniejsze niczego się już nie wstydzę.. Polecam więc operacje każdemu kto jej potrzebuje!

Strony: [1] 2 3 4
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
meble - dr chout - agregaty malarskie - projektowanie ogrodów Warszawa - Zestawy egzaminacyjne do matury ustnej 2