PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 05:11:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: dlaczego tak malo zdjec pc?  (Przeczytany 1539 razy)
maciek87
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« : Marzec 14, 2009, 03:53:09 »

Na wstepie chcialbym powitac wszystkich forumowiczow:)
Od dluzszego czasu wiedzialem ze moja klatka wyglada inaczej od 99% innych chłopaków ale nie wiedzialem co to jest.
W koncu pewnego dnia naktnalem sie na to forum. Myslalem ze w koncu znalazlem odpowiedz co jest ze mna nie tak, chociaz teraz nie jestem taki pewny.
Mam klatke wypukla (czesc mostkowa), choc nie mam zadnych deformacji tak jak na zdjeciu instruktazowym. chcialbym porownac moja klatke z klatkami innych pc i wtedy wiedzialbym ze to jest (lub nie jest) to. Ale tych zdjec nie ma, same zdjecia pe...
Naprawde jest nas az tak malo?
Postaram sie jeszcze dzisiaj wrzucic swoje foty i zobaczymy co powiecie. Poki co, jak ktos moze zarzucic jakims linkiem do fot PC to bylbym strasznie wdzieczny.

Pozdrawiam
mikalaki
Newbie
*

Reputacja: +2/-7

« Odpowiedz #1 : Marzec 25, 2009, 12:20:10 »

siema malo zdjec bo nas 10 razy mniej niz pe . tez dzwigam pc operacja za okolo 2msc wrzuce zdjecia przed i po jestem to winien temu forum to tyle trzym sie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
types of beer list - Strony www - Pytania do spr z geografii o azji - ares pobierz - wczasy chorwacja