PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 05:01:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moje pectusisko  (Przeczytany 2440 razy)
blaha

Reputacja: +0/-0

« : Marzec 06, 2006, 09:52:29 »

Witam, jestem na forum nowy.
Pectusa mam od dawna jeśli nie od urodzenia, medycznie nie ma wielkich różnic choć męczę się szybciej niż powinienem. Wada ta jednak daje mi duży uraz psychiczny, dlatego rodzina jest już zapoznawana z metodami operacji, zdjęciam itp.
Pokażę Wam moje dwa zdjęcia zrobione dziś rano, ocencie i powiedzcie jak to Waszym zdaniem wygląda...

http://img118.imageshack.us/my.php?image=121700065sx.jpg

http://img207.imageshack.us/my.php?image=121700081ih.jpg
Sjergiej

« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2006, 04:29:34 »

Ja na tych zdjeciach niewiele widze, masz troche zapadnieta klate ale mostek nie jest taki wklesly. Twoja wada nie jest taka duza. Popatrz sobie na zdjecia innych. Zapisz sie na silke, albo rob jakies pompki i brzuszki bo zero miesni masz Mrugnięcie Nic dziwnego ze sie meczysz.
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2006, 06:08:12 »

gdzież tu pectus ??!! Po prostu brak mięśni i tyle . poćwicz na klate i będzie good . Qrcze nie masz czym sie martwic !! Jakbym mial taka klate to bym ostro pakował !!
blaha

« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2006, 06:32:01 »

http://img398.imageshack.us/my.php?image=121700078ml.jpg

Jesteście pewni, że to się da wyćwiczyć? Zobaczie jeszce tą fotkę,jest mniejsza i lepiej na niej widać.
Na siłke, mam za daleko, jakie ćwiczenia polecacie do wykonywania w domu/na dworze?
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Marzec 06, 2006, 07:12:17 »

da sie cosz tym robic . Po pierwsze proponuje niepełne brzuszki tzn do momentu gdy tylko poczujesz pełnee napiecie mięsni brzuha. pompki różne - wąskie i zwykłe .no i mahaj hantelkami,sztangami .szczegolnie myśle tu o ćwiczeniach na klate.Według mnie to cały hu. masz z pectusa Uśmiech) Pozdro !!!!!

[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 7:53 pm ]
Jestes w dobrym wieku ponieważ jeszcze wszystko mozesz sobie wyrobic . W wieku ponad 17 jest coraz trudniej z tego co słyszałem
ToMuSheK

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 04, 2006, 08:16:30 »

KurdE Jak ja mial bym taka klate to bym Bogu goraco diekowal....
Tak szczerze to chlopaku niemas sie czym martwic i powtorze tu opinie moich poprzednikow  ze jesli zaczniesz cwiczyc to nic nie bedzie widac.Wez sie za siebie a bedzie dobrze zobaczysz  :lol:  :wink:
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
poznajmnie.monisia.olsztyn.pl - zobacz - Pytania do spr z geografii o azji - jakub pyżalski - Pogoda Wiżajny