PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 04:55:41 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy dokuczają wam ludzie z powodu waszego wyglądu ?  (Przeczytany 8799 razy)
daniel89
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Grudzień 28, 2007, 10:39:28 »

szczerze to ja się za to nie dziwie , świat jest zbyt niesprawiedliwy by jeszcze męczyć się z takimi debilami którzy śmieją się np. z mojej klaty.
Pewnie z powodu choroby ale u mnie w ogóle zrodziłą sie nienawiść do ludzi przystojnych Język Dziwne co Język ale tak już mam że nie potrafie ścierpieć pięknych uśmiechniętych par które mają beztroskie życie .

Alphaville - Forever Young
Revolta
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Grudzień 29, 2007, 12:27:46 »

hmm... u mnie byly tam ze 2 razy glupi komentarz... na basenie (jak niezdawalemsobie sprawy ze cos nie tak) to smigalem dzien w dzien...
na osiedlu,lato to z ziomkami bez koszulki przez ulice a co Język wiekszosc wie ze to przesrane i tamtylko zapyta ale glupich uwag ni ma...
wczesniej to sobie sam z nimi zartowalem z tego Język teraz moglaby byc inna reakcja...
raY_of_light
Newbie
*

Reputacja: +7/-2

« Odpowiedz #17 : Grudzień 29, 2007, 10:17:41 »

Jeżeli chodzi o nienawiść do ludzi przystojnych, to w sumie też odczuwam coś podobnego, u mnie jednak pokrywa się to z nienawiścią do ludzi zdrowych, bo chociaż na zewnątrz zdrowy chłopak ze mnie to w rzeczywistości biegam ciągle od lekarza do lekarza. Nie jest to bynajmniej spowodowane tylko PE ale inny mi jednostkami chorobowymi z którymi się borykam, a jest tego trochę, tutaj nasuwa mi się refleksja dotycząca tego, że posiadam motywację do nauki, żeby mieć dużo pieniędzy na leczenie heh. Nie wpływa  to jednak na moje posunięcia, a książki wciąż leżą (Chichot) Pozdrawiam Mrugnięcie

Szczęśliwy posiadacz prostej klatki, zoperowany metodą Nussa w Poznaniu.

"Mądry człowiek potrafi śmiać się z własnej głupoty.."
snajper
Newbie
*

Reputacja: +2/-7

« Odpowiedz #18 : Styczeń 19, 2008, 04:00:55 »

Dobrze zrobiłeś, że mu przywaliłeś. Nie pochwalam tego, ale wiem jak to jest i sam czasami nie wytrzymuje. Nie śmieję się z nikogo i tego oczekuje od innych... takie jest moje zdania, a jak przyjdzie co do czego to ktoś spotka moją pięść Mrugnięcie
LuckyLuke
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #19 : Luty 07, 2008, 10:44:11 »

Zdarzyło mi się w życiu kilka komentarzy, pamiętam też dzień kiedy jeden pajac sobie poszydził z mojej klaty nad rzeką, razem z moimi pseudo kolegami. Olewałem to a przykro mi było czasem, PE się nie wybiera. Takie sprawy strasznie podbudowały moją ambicję na siłowni, po której wyglądałem na całkiem niezłe ciacho, zaczęli wszyscy nagle ważyć słowa Chichot:D, gdy przestałem ćwiczyć zostały na mnie resztki mięśni więc to już nie wygląda tak tragicznie jak kiedyś. Zbyt dużo w życiu stłumiłem w sobie takich rzeczy, czasem myślę że lepiej komuś przemeblować gablotę, bo potem ta cała nienawiść się nazbiera i jak wybuchnie to można zrobić jeszcze coś głupiego.
Xsantes
Moderator
Newbie

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #20 : Styczeń 07, 2009, 02:21:37 »

Od urodzenia mam włączony tryb ninja Język

Jezioro, basen a co to takiego Język Pływać do tej pory nie umiem  Duży uśmiech
obywatelrp
Newbie
*

« Odpowiedz #21 : Marzec 05, 2009, 10:01:36 »

Moi kumple wiedzedzą  ze mam zdeformowana klatkę i nikt mi jakoś z tego powodu nie dokucza.Czasami jakiś komentarz ale nic obraźliwego i najczęściej  się z tego śmiejemy
Kovalem
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Maj 18, 2009, 09:34:28 »

Na początku gimnazjum się śmiali, wyzywali od ,Zapadniętoklates, ale z czasem im to minęło  Uśmiech
Inez
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Sierpień 10, 2009, 05:49:40 »

Byli tacy co zauważali moją wade ale szczerze mówiąc nie pamiętam żadnych chamskich docinek czy obraźliwych komentarzy.
Ale kobietą jestem więc u mnie ta klata troche inaczej wygląda Mrugnięcie, dołek jest mniej widoczny niż u facetów Uśmiech
tamarind17
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #24 : Sierpień 10, 2009, 08:22:06 »

a mi mówią, że robię hot-dogi, ogólnie rani mnie to w środku ale staram się tego nie pokazywać

za tydzień idę do lekarza rodzinnego po skierowanie do specjalisty Uśmiech chce mieć w styczniu/lutym operację.
xwarrior
Newbie
*

« Odpowiedz #25 : Sierpień 11, 2009, 01:52:19 »

W sumie od podstawówki słowa mnie raniły dość głęboko namieszało mi to nieźle we łbie z czasem ukrywałem klatkę, później zacząłem olewać to co inni mówią, znajdą się czasem jakieś docinki na to ja odpowiadam "mam klatę jak u pirata albo szczura a ty zatem masz krzywe nogi" Chichot. Tak jak już mówiłem akceptacja samego siebie jest naważniejsza.
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Grudzień 22, 2009, 06:59:59 »

ktos pisal ze  NIE ROZUMIE CZEMU KTOS SIE ZNIZA do uzycia sily.

Ja od zawsze stosuje tylko i wylacznie 2 drogi w swoim zyciu w kazdej sprawie :

-merytoryczne zniszczenie
-strzal w pysk

w 95 % przypadkow wystarcza 1 sposob.

Trzeba byc pewnym siebie. Pamietajcie PE i PC to nie sa problemy.

Problem TO  sytuacja niekomfortowa = niekorzystna dla nas  z ktorej nie znajdujemy zadnej mozliwosci wybrniecia.
a PC i PE jest mozliwosc calkowitego zlikwidowania przy dobrych wiatrach.

Mi akurat 2 razy w zyciu zdazyl sie niemiliy komentarz dot.  cofnietego mostka.
Poradzilem sobie.
Triel
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #27 : Marzec 25, 2010, 08:54:20 »

Mnie zdarzyło się tylko raz usłyszeć taki dobijający,chamski komentarz.Od tamtego czasu zaczęłam się jeszcze bardziej maskować z wadą.Przynajmniej mam spokój.

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.

Operowana metodą Nussa 23.11.2010 w Poznaniu

http://www.pustamiska.pl/
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
katalog - ściągnij - dominic wightman - jakub pyżalski - princelion