PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 04:55:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy dokuczają wam ludzie z powodu waszego wyglądu ?  (Przeczytany 8799 razy)
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

Zobacz profil Email
« : Marzec 02, 2006, 05:15:37 »

Chcę się dowiedzieć czy dokuczają wam ludzie z powodu waszego wyglądu np śmiejąc się tak głośno że nieżywy by usłyszał prowokowanie róznego rodzaju Mnie to osobiście wkurzało wziąłem uderzyłem jednego z nich i teraz wiem że mam przewalone spodziewam się najgorszego.Wiem ze zle postąpiłem ale po prostu już tego wszystkiego wytrzymać nie umiałem > Nieradze wam w taki sposób załatwiać z nimi porachónków bo Nas jest mniej od nich i nic nie zdziałamy takim zachowaniem a tylko możemy sobie pogorszyć :/
Znacie jakies metody na takie wyśmiewania ? Napiszcie niech inni na tym skorzystają
Pozdrawiam PE i PC Uśmiech
MichaLLL
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

1813923
« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2006, 08:56:13 »

Witaj. nie dziwie ci sie ze w taki sposób zareagowałeś. Miałem podobne sytuacje ale nie zeby kogos tak konkretnie pobic Uśmiech)  Moj sposob to byl yaki ze nie zwracałem na te komentarze uwagi lub co czesto robilem to poprostu ta moja klate zamieniałem w zart.  Jeszcze inny przyklad to jakas ostra odzywka ktora zamykala kolesia i juz sie nie odzywał Uśmiech pozdro

oje życie zostało na zawsze odmienione....       [ Carpe Diem ]
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Marzec 03, 2006, 08:27:12 »

MichaLLL wiem że nie powinienem ale ile idzie wytrzymywać :/ ośmieszyłem nie tyko tego co uderzyłem ale tez jego kolegów bo stali tam jak wryci przez chwile ten co dostał był taki zaskoczony jakby nie umial sie domyślec o co mi chodzi. Teraz to mam przewalone na bank Smutny moglem inaczej postąpic ale wiesz byłem pod wplywem alkoholu i niewytrzymalem i tak dużo znosiłem miałem takie myśli że kupie pistolet i ich wszystkich powybijam jak będą siedziec kupą na łace ale był bym sławny no nie ? Uśmiech Pozdrawiam Uśmiech
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2006, 05:52:40 »

eeetam przejmować sie będziesz !!! Cwaniak taki był to i dobrze zrobileś . Qrde tacy goście mnie na maxa wqrzaja !!!!!! Raz wracając ze szkoly pobilem podobnego kozaka .Potem mnie nawalił z koleżka .Ale co tam . Jak podpakuje to sie odwdzięcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze też wezme kumpla  Uśmiech Bedzie walka w teamach Uśmiech)
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Marzec 10, 2006, 11:35:35 »

Wojownik Mocy  Uśmiech ty tez dobrze zrobles tylko ze mnie zalatwia na dobre :/ cala ekipa na mnie sie szykuje mam stracha bo chce zyc jak ylko po ryju dostane to pol biedy jak to oe mowi morda niee szklanka :mrgreen: a smierci sie boje a zaglada mi prosto w ryj :twisted: pojedynczo juz nie sa tacy madrzy :evil: Pozdrawiam Uśmiech
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Marzec 10, 2006, 05:19:34 »

Płetwa to ty tego kozaka tak mocno pobiłeś Co?Co?Co?Co?!!!!!!!!!!!!! Wiesz jak coś to zostaje wezwać ''pieski''   Spoko .,...........hm a masz jakieś osiagi w ''pakowaniu'' ??
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #6 : Marzec 10, 2006, 06:09:16 »

ja zawsze mowie ze to dobra podstawka pod pilota Chichot a tak pozatym to tluc ich ile wlezie ja i tak mam tylu wrogow ze jedne w ta czy w tamta Chichot

E 19 lat
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Marzec 14, 2006, 11:51:38 »

Wojownik Mocy na pałyu nie pójde bo ich niecierpie
nie mam żadnych osiągnięć i mocno go nie pobiłem ale w szoku był i jego koledzy tez a teraz sobie to uswiadomiłem ze to jest walka z wiatrakami i że był to bład trzeba było olać ale ile mozna :/ ja mam tak że mam różne rozwiazania i zawsze te głuoie wypalają to znaczy nie ida tak jak bym chciał
Adrian Listek tłuc ich fajnie sie mówi dwóch przykładowo zleje a 10 sie rzuci.
ich by trzeba było wszystkich powystrzelac :evil:
Pozdrawiam Was Uśmiech
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Marzec 14, 2006, 09:04:56 »

Wiesz może warto by sie zaczaic gdzieś  na tego cwaniaka i jak będzie sam to pogadać o tym że zachował sie jak <cenzura>  i należało mu sie ale może troche przesadziłeś z tym laniem.Po prostu cie poniosło i tyle .
Albo powiedz mu że to była dopiero rozgrzewka  i że niech lepiej idzie do domu kanałami  Chichot - żartuje . chociaż ................. Uśmiech
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Marzec 16, 2006, 10:10:10 »

Wojownik Mocy to bardzo powazne jest bo probowali mi sie na chate wbic i tylko czekam kiedy sie wbija mam nadzieje ze sie w pore obronie. czasem gdzies wyjde ale musze prysnac na dobre chociaz to nie latwe bedzie ale trzeba sprobowac bo kto nie ryzykuje ten niema Uśmiech
skory

« Odpowiedz #10 : Grudzień 13, 2006, 05:53:33 »

z mojego pe to nikt sie jeszcze nie smial nawet jak pod jakims kluben <czesto sie to zdarza> sciagam koszulke i ogien na goscia lub gosci i jakos wtedy nikt nie zwraca uwagi na moja klate ale takie bujki to byly zawsze przez jakies znikome problemy wiecie pod wplywem alkoholu to ruzne akcjie sie wyrabia :lol: no ale jak juz ktos sie ze mnie smieje niewiem z mojej klaty lub ogulnie ze mnie to sie nie pier.... tylko solówa,a puzniej moga mnie tacy goscie lapac w 20 nawet ,kumpli to ja mam tez konkretnych i oni to dopiero nienawidza takich cwaniakow ale nie ma co bic sie z takimi bo moze kozaczy a noz pujdzie na paly i 2 tys zl nie twoje  :mrgreen:

..niejeden gość jest dla mnie jak brat bo jest najlepszym ziomkiem od lat...
pletwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Grudzień 14, 2006, 09:51:26 »

Skory no a ja nawaliłem jednemu przy dwóch jego kolegach bo sie smiali i przez to mam teraz przewalone scigaja mnie ja to wiem. solówka miała byc z tym gościem co go po pijanemu pobiłem ale nieposzedłem na solówke z tej przyczyny że raczej bym już z niej niewyszedł bo niewierze że by tylko solówka była usłyszałem że czeka mnie las. Morda nie szklanka tez sie bbiłem i na solo kiedys i to nie raz teraaz mam w spodniach ze strachu. jak mnie dorwią i poniżą to będe ich scigac ale nie sam. od dłuższego czasu sie ze mnie śmiali wkoncu niewytrzymałem a wiadomo że po nalewce jest jeszcze więcej odwagi. a policje nienawidze i do niej niepójde bo niejestem żadnym konfidentem swoje sprawy załatwiam sa. chocia małe szanse mam wygrac z nimi ich jest dużo. Kiedyś miałem tez w róznych cześciach Kumpli dużo. dowiedzieli sie o mojim PC z plotek nie odemnie bo zawsze ją chowałem :twisted: jestem wsciekły na wszystko. Ty masz PE to więcej osób ma i może dlatego Kolegą i innym to zabardzo nieprzeszkadza wizualnie twoje PE lepiej wygląda od PC. Pozdrawiam Uśmiech
Snooki
Newbie
*

« Odpowiedz #12 : Grudzień 13, 2007, 10:26:41 »

Mi tez niektorzy ludzie dokuczaja z powodu PE .... ale jezeli sie da to ograniczam sie do pojechania im troszke o ich ulomnosciach....
A qmple moi wiedza o tym i nie maja nic przeciwko temu... bo to prawdziwi kumple... no ale o plazy to moge pomazyc ... czasem tylko nad jeziorko z rodzina w wakacje pojade lub wlasnie z kumplami ... pff..
michal
Newbie
*

« Odpowiedz #13 : Grudzień 27, 2007, 09:00:38 »

ja mam PE i plywam od 3klasy podstawówki czyli od okolo 6lat, jeżdże na plaże i jakoś sie tym nie przejmuje, mam swoich kumpli oni nigdy sie nie zaśmiali i im to nie przeszkadza, jezeli nawet ktos kogo znam z widzenia (ze szkoly) cos sie zasmial albo spytal "co to"?, to sie tym nie przejmowałem i niezwracałem na to uwagi,
w szkole bylo szczepienie.... trzeba bylo sciągnąć dresik i pokazac klate a potem do igiełki;] koledzy oczywiście zauważyli, i kilka dni po szczepieniu pytali sie ironicznie jak tam dołek, odpowiadałem ze "mają krzywy leb" a potem zmienialem temat na jakiś inny, najlepsza rada niewdawać sie z takimi w rozmowe, jezeli dokuczaja bardziej to pieści to chyba ostatnie rozwiązanie,
jezeli mi ktos by mi zabardzo dokuczał to tez bym przyłożył Buziak
raY_of_light
Newbie
*

Reputacja: +7/-2

« Odpowiedz #14 : Grudzień 28, 2007, 12:09:38 »

Nie rozumiem waszego podejścia...jak można zniżać się do tak niskiego poziomu żeby reagować na tego typu zaczepki pięściami, przecież istnieją inne sposoby rozwiązywania konfliktów, chyba nie żyjemy w XIX w...pozdro...

Szczęśliwy posiadacz prostej klatki, zoperowany metodą Nussa w Poznaniu.

"Mądry człowiek potrafi śmiać się z własnej głupoty.."
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Darmowe filmy - archlord - gry video - darmowy katalog - kredyt hipoteczny