pletwa
Newbie
Reputacja: +0/-1
|
 |
« : Marzec 02, 2006, 05:15:37 » |
|
Chcę się dowiedzieć czy dokuczają wam ludzie z powodu waszego wyglądu np śmiejąc się tak głośno że nieżywy by usłyszał prowokowanie róznego rodzaju Mnie to osobiście wkurzało wziąłem uderzyłem jednego z nich i teraz wiem że mam przewalone spodziewam się najgorszego.Wiem ze zle postąpiłem ale po prostu już tego wszystkiego wytrzymać nie umiałem > Nieradze wam w taki sposób załatwiać z nimi porachónków bo Nas jest mniej od nich i nic nie zdziałamy takim zachowaniem a tylko możemy sobie pogorszyć :/ Znacie jakies metody na takie wyśmiewania ? Napiszcie niech inni na tym skorzystają Pozdrawiam PE i PC 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MichaLLL
Newbie
Reputacja: +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2006, 08:56:13 » |
|
Witaj. nie dziwie ci sie ze w taki sposób zareagowałeś. Miałem podobne sytuacje ale nie zeby kogos tak konkretnie pobic  ) Moj sposob to byl yaki ze nie zwracałem na te komentarze uwagi lub co czesto robilem to poprostu ta moja klate zamieniałem w zart. Jeszcze inny przyklad to jakas ostra odzywka ktora zamykala kolesia i juz sie nie odzywał  pozdro
|
|
|
|
|
|
oje życie zostało na zawsze odmienione.... [ Carpe Diem ]
|
|
|
pletwa
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 03, 2006, 08:27:12 » |
|
MichaLLL wiem że nie powinienem ale ile idzie wytrzymywać :/ ośmieszyłem nie tyko tego co uderzyłem ale tez jego kolegów bo stali tam jak wryci przez chwile ten co dostał był taki zaskoczony jakby nie umial sie domyślec o co mi chodzi. Teraz to mam przewalone na bank  moglem inaczej postąpic ale wiesz byłem pod wplywem alkoholu i niewytrzymalem i tak dużo znosiłem miałem takie myśli że kupie pistolet i ich wszystkich powybijam jak będą siedziec kupą na łace ale był bym sławny no nie ?  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojownik mocy
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2006, 05:52:40 » |
|
eeetam przejmować sie będziesz !!! Cwaniak taki był to i dobrze zrobileś . Qrde tacy goście mnie na maxa wqrzaja !!!!!! Raz wracając ze szkoly pobilem podobnego kozaka .Potem mnie nawalił z koleżka .Ale co tam . Jak podpakuje to sie odwdzięcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze też wezme kumpla  Bedzie walka w teamach  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pletwa
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 10, 2006, 11:35:35 » |
|
Wojownik Mocy  ty tez dobrze zrobles tylko ze mnie zalatwia na dobre :/ cala ekipa na mnie sie szykuje mam stracha bo chce zyc jak ylko po ryju dostane to pol biedy jak to oe mowi morda niee szklanka :mrgreen: a smierci sie boje a zaglada mi prosto w ryj :twisted: pojedynczo juz nie sa tacy madrzy :evil: Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojownik mocy
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 10, 2006, 05:19:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adrian_listek
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 10, 2006, 06:09:16 » |
|
ja zawsze mowie ze to dobra podstawka pod pilota  a tak pozatym to tluc ich ile wlezie ja i tak mam tylu wrogow ze jedne w ta czy w tamta 
|
|
|
|
|
|
E 19 lat
|
|
|
pletwa
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 14, 2006, 11:51:38 » |
|
Wojownik Mocy na pałyu nie pójde bo ich niecierpie nie mam żadnych osiągnięć i mocno go nie pobiłem ale w szoku był i jego koledzy tez a teraz sobie to uswiadomiłem ze to jest walka z wiatrakami i że był to bład trzeba było olać ale ile mozna :/ ja mam tak że mam różne rozwiazania i zawsze te głuoie wypalają to znaczy nie ida tak jak bym chciał Adrian Listek tłuc ich fajnie sie mówi dwóch przykładowo zleje a 10 sie rzuci. ich by trzeba było wszystkich powystrzelac :evil: Pozdrawiam Was 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojownik mocy
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 14, 2006, 09:04:56 » |
|
Wiesz może warto by sie zaczaic gdzieś na tego cwaniaka i jak będzie sam to pogadać o tym że zachował sie jak <cenzura> i należało mu sie ale może troche przesadziłeś z tym laniem.Po prostu cie poniosło i tyle . Albo powiedz mu że to była dopiero rozgrzewka i że niech lepiej idzie do domu kanałami  - żartuje . chociaż ................. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pletwa
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 16, 2006, 10:10:10 » |
|
Wojownik Mocy to bardzo powazne jest bo probowali mi sie na chate wbic i tylko czekam kiedy sie wbija mam nadzieje ze sie w pore obronie. czasem gdzies wyjde ale musze prysnac na dobre chociaz to nie latwe bedzie ale trzeba sprobowac bo kto nie ryzykuje ten niema 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skory
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 13, 2006, 05:53:33 » |
|
z mojego pe to nikt sie jeszcze nie smial nawet jak pod jakims kluben <czesto sie to zdarza> sciagam koszulke i ogien na goscia lub gosci i jakos wtedy nikt nie zwraca uwagi na moja klate ale takie bujki to byly zawsze przez jakies znikome problemy wiecie pod wplywem alkoholu to ruzne akcjie sie wyrabia :lol: no ale jak juz ktos sie ze mnie smieje niewiem z mojej klaty lub ogulnie ze mnie to sie nie pier.... tylko solówa,a puzniej moga mnie tacy goscie lapac w 20 nawet ,kumpli to ja mam tez konkretnych i oni to dopiero nienawidza takich cwaniakow ale nie ma co bic sie z takimi bo moze kozaczy a noz pujdzie na paly i 2 tys zl nie twoje :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
..niejeden gość jest dla mnie jak brat bo jest najlepszym ziomkiem od lat...
|
|
|
pletwa
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 14, 2006, 09:51:26 » |
|
Skory no a ja nawaliłem jednemu przy dwóch jego kolegach bo sie smiali i przez to mam teraz przewalone scigaja mnie ja to wiem. solówka miała byc z tym gościem co go po pijanemu pobiłem ale nieposzedłem na solówke z tej przyczyny że raczej bym już z niej niewyszedł bo niewierze że by tylko solówka była usłyszałem że czeka mnie las. Morda nie szklanka tez sie bbiłem i na solo kiedys i to nie raz teraaz mam w spodniach ze strachu. jak mnie dorwią i poniżą to będe ich scigac ale nie sam. od dłuższego czasu sie ze mnie śmiali wkoncu niewytrzymałem a wiadomo że po nalewce jest jeszcze więcej odwagi. a policje nienawidze i do niej niepójde bo niejestem żadnym konfidentem swoje sprawy załatwiam sa. chocia małe szanse mam wygrac z nimi ich jest dużo. Kiedyś miałem tez w róznych cześciach Kumpli dużo. dowiedzieli sie o mojim PC z plotek nie odemnie bo zawsze ją chowałem :twisted: jestem wsciekły na wszystko. Ty masz PE to więcej osób ma i może dlatego Kolegą i innym to zabardzo nieprzeszkadza wizualnie twoje PE lepiej wygląda od PC. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snooki
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 13, 2007, 10:26:41 » |
|
Mi tez niektorzy ludzie dokuczaja z powodu PE .... ale jezeli sie da to ograniczam sie do pojechania im troszke o ich ulomnosciach.... A qmple moi wiedza o tym i nie maja nic przeciwko temu... bo to prawdziwi kumple... no ale o plazy to moge pomazyc ... czasem tylko nad jeziorko z rodzina w wakacje pojade lub wlasnie z kumplami ... pff..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 27, 2007, 09:00:38 » |
|
ja mam PE i plywam od 3klasy podstawówki czyli od okolo 6lat, jeżdże na plaże i jakoś sie tym nie przejmuje, mam swoich kumpli oni nigdy sie nie zaśmiali i im to nie przeszkadza, jezeli nawet ktos kogo znam z widzenia (ze szkoly) cos sie zasmial albo spytal "co to"?, to sie tym nie przejmowałem i niezwracałem na to uwagi, w szkole bylo szczepienie.... trzeba bylo sciągnąć dresik i pokazac klate a potem do igiełki;] koledzy oczywiście zauważyli, i kilka dni po szczepieniu pytali sie ironicznie jak tam dołek, odpowiadałem ze "mają krzywy leb" a potem zmienialem temat na jakiś inny, najlepsza rada niewdawać sie z takimi w rozmowe, jezeli dokuczaja bardziej to pieści to chyba ostatnie rozwiązanie, jezeli mi ktos by mi zabardzo dokuczał to tez bym przyłożył 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raY_of_light
Newbie
Reputacja: +7/-2
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 28, 2007, 12:09:38 » |
|
Nie rozumiem waszego podejścia...jak można zniżać się do tak niskiego poziomu żeby reagować na tego typu zaczepki pięściami, przecież istnieją inne sposoby rozwiązywania konfliktów, chyba nie żyjemy w XIX w...pozdro...
|
|
|
|
|
|
Szczęśliwy posiadacz prostej klatki, zoperowany metodą Nussa w Poznaniu.
"Mądry człowiek potrafi śmiać się z własnej głupoty.."
|
|
|
|