PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 04:43:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ja i moj pectusik :)  (Przeczytany 2159 razy)
sweden
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« : Luty 15, 2006, 04:56:57 »

No to teraz ja. Jak juz kiedys pisalem, zamieszczenie tutaj zdjec, ma byc taka moja prywatna motywacja, ale takze chcialbym cosik niektorym osobom z forum udowodnic Uśmiech Moze nie to ze da sie zmniejszyc dziurke, ale napewno poprawic efekt wizualny Uśmiech Takze nastepne fotki za pol roku i sie zobaczy Chichot Chodzi mi glownie o brzuch, kratka powinna sprawic, ze ma wkleslosc i wystajace zebra nie beda tak widoczne Chichot

Generalnie nie ma sie co zalamywac, trzeba isc naprzod z podniesiona glowa, starac sie nie przejmowac, wkoncu to tylko zycie ( i tak nie wyjdziemy z niego zywi Uśmiech ) a glupie uwagi olewac cieplym moczem, bo swiadcza tylko o poziomie osob ktore ja wypowiadaja. A najwazniejsze... trzeba sobie znalezc taka kochana druga polowke jak mi sie udalo Chichot

i jeszcze jedno takie fajne na wdechu Chichot

Pozdrawiam  :wink:
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 15, 2006, 08:31:09 »

TAK trzymać !! Też pracuje nad klatą i brzuchem. Duzy nacisk na drążek stawiam . Byłeś u lekarza z tym ? Ja mam  też coś takiego i myśle że da się go wyrównać > jak nie to lekarz dostanie w dziób Uśmiech
sweden
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Luty 16, 2006, 12:21:20 »

z tym wyrownaniem to sie okaze Uśmiech moze troche racji maja tez osoby ktore pisza, ze w naszym(moim) wieku nie da sie juz nic z tym zrobic, a z drugiej strony kosci rozwijaja sie do 30 roku zycia Uśmiech A juz napewno mozna z tym cos zrobic w wieku 14-16 lat ! Gdybym wtedy byl taki madry jak teraz... heh.  Generalnie jestem pozytywnie nastawiony, a jak nic nie wyjdzie to plakac nie bede Chichot W kazdym razie ktos musi zakonczyc te spekulacje Chichot

U prawdziwego lekarza jeszcze nie bylem, ale musze sie wkoncu wybrac, coby ktos z kwalifikacjami ocenil moj dolek. Ok 3  lata temu poszedlem do ortopedy, ktory nie mial zielonego pojecia o czym mowil, nawet nie pomyslal o jakims przeswietleniu, zbadaniu pojemnosci pluc czy cokolwiek... kazal mi codziennie cwiczyc "zeby sie spocic" Chichot hehe. Jestem ze slaska, takze najblizej mam do zabrza. Jednak nasluchalem sie tyle o tym panu doktorq ze chyba do poznania sie w wakacje przejade Uśmiech
Pozdr
wojownik mocy

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Luty 16, 2006, 04:33:11 »

Bedziemy ćwiczyć  i w końcu sie dowiemy czy w tym wieku da sie cos zrobic czy nie !! YO
dariush
Newbie
*

678308
« Odpowiedz #4 : Luty 25, 2006, 08:02:56 »

ta wada jest dla mnie smieszna ... to jest wklesla klatka piersiowa ?? tez ludzie macie problemy .. gdybyscie zobaczyli moj dolek to chyba byscie z krzeseł pospadali ...
sweden
Newbie
*

hmm
« Odpowiedz #5 : Luty 25, 2006, 11:24:06 »

wrzuc swoje fotki dariush to ocenimy Uśmiech A moja wada tak jak powiedzialem na zdjeciach wyszla duzo lepiej niz wyglada to w rzeczywistosci, a moze w mojej glowie to tak tragicznie wyglada Uśmiech Drugie zdjecie przedstawia moze nieco lepiej sytuacje.
Pozdrawiam Serdecznie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
archlord - gry video - Szukam Pracy Wick - Zestawy egzaminacyjne do matury ustnej 2 - emiraty arabskie all inclusive