tymek200221
Reputacja: +0/-0
|
 |
« : Luty 12, 2006, 09:27:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olimpa
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 12, 2006, 09:41:16 » |
|
Moja w sumie wygląda dość podobnie, ale kobietom pod ubraniem łatwiej to zamaskować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MichaLLL
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 12, 2006, 10:53:57 » |
|
Prosimy o profil  )))
|
|
|
|
|
|
oje życie zostało na zawsze odmienione.... [ Carpe Diem ]
|
|
|
tymek200221
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 15, 2006, 05:06:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
betusia
Newbie
Reputacja: +3/-1
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 06, 2006, 01:44:05 » |
|
Przepraszam pletwa - ale pomyliłeś mi się z tymkiem200221....
A Twoja klatka wygląda podobnie czy gorzej - tak szczerze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pletwa
Newbie
Reputacja: +0/-1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 06, 2006, 02:16:21 » |
|
Niewiem bo staram sie maskowac a po za tym mam brzuch i go wypycham. mnie Pani na przeswietleniu kilka lat temu powiedziała że jak sie dobrze przyjrzy to widzi tą kość wtedy byłem chudszy ale za to jak wciagne powietrze to widac strzasznie :evil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
betusia
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 06, 2006, 02:23:20 » |
|
A po co Ci taki ogromny brzuch? Nie chciałbyś mieć ładnego płaskiego brzuszka???
A Pani na prześwietleniu to się może czasami znać na klatkach jak nie powiem kto. U mnie Pani na prześwietleniu zapytała mnie co to - a ja jej cały wykład wygłosiłam - to powiedziała, że pierwszy raz o czymś takim słyszy.... Niedoinformowane to nasze społeczeństwo bywa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pletwa
Newbie
Reputacja: +0/-1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 06, 2006, 02:34:53 » |
|
lekarz jeden powiedział że tak tego nieodać dopiero widać jak wciagne brzuch pani z siłowni powiedziała że potrzeba dwa cudy żebym miał normalna klatke i że operacja wiele nie pomorze to był rok 2000 kiedy mi mówiła Przyszedł kiedys taki równy gośc na silkę powiedział żeby mu pokazac klatke pokazałem to powiedział że niema tak zle.Lekarz wczesniej w innym miejscu powiedział że przez ppompki da sie to załatwic normalnie łeb pęka ale ten od pompek miał chyba racje bede robil pompki i basta. Mam pytanie betusia czy w 2000 roku robili juz operacje na PC :?: teraz wiem jak mało lekarzy sie na tym znało. Byłem też u fizykoterapeuty powiedział żebym chodził na siłke i tam instruktor mnie pokarze co mam robic żeby to zniklo opowiadał jak to gośc miał podobnie do mnie tylko dziesiec lat starszy i na siłowni w rok i nie było widac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
betusia
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 06, 2006, 02:51:30 » |
|
pletwa - a czy Wy tam na śląsku macie jakiegoś torakochirurga? Nie wiem czy czytałeś wątek Ket - która miała poprawkę klatki w Poznaniu bo jej pierwszej operacji w waszych śląskich regionach nie potrafili zrobić jak należy... Tam ktoś wypowiadał się anoniomo, że nie macie tam takiego specjalisty.... Ja tam dokładnie nie wiem... I jak już teraz wiem - Twojej klatki na oczka nie widziałam - niemniej jednak - to co Ci powie o operacji lekarz rodzinny, facet na siłce, czy fizykoterapeutka - nie ma się za bardzo do opini którą wyda ktoś kto na co dzień operuje takie klatki własnymi rękoma... Daję sobie głowę uciąć, że z takim lekarzem jeszcze nie rozmawiałeś. Już Ci polecałam jednego w Poznaniu i myślę, że dobrzeby było gdybyś mu się pokazał - albo chociaż skonsultował się telefonicznie i przedstawił swoją sytuację. Myślę, że jako życzliwy człowiek znajdzie chwilkę by Ci powiedzieć co o tym myśli. Masz internet - więc jak będziesz miał fotkę to możesz nawet mu przesłać.... Im więcej zrobisz w tym kierunku tym lepiej....
Robili operacje i w 2000 roku pewnie.... ale nic straconego - jeśli da się to zoperować to możesz i w 2006 sobie zoperować...
A w takie historie o cudach i o tym że komuś tam zniknęło to nie wierz... To nie jest coś co znika... W ogóle co za ludzie takie brednie opowiadają... Jakieś nieuki chyba... Zdenerwowałam się tylko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seelk
Newbie
Reputacja: +3/-2
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 10, 2006, 11:47:08 » |
|
Robili w 2000r. operacje, bo ja w tym roku mialem, ale w tamtym roku nie bylo w Polsce znanej takiej metody jak Nuss, wiec efekty tez nie sa imponujace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|