PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 20, 2012, 04:29:50 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pectus z Poznania  (Przeczytany 2587 razy)
seelk
Newbie
*

Reputacja: +3/-2

2944656
Zobacz profil WWW
« : Czerwiec 17, 2005, 04:06:00 »

Witam
Udało mi sie zdobyć "aparat" konkretnie telefon z aparatem i wykonalem wlasnorecznie zdjecia, gdyz jak pewnie niektorzy z was nie lubia sie pokazywac z taka klata, pewnie zaraz uslysze slowa ze nie mam sie tym przejmowac ale to nie jest tak latwe.

Oto moja krotka historia:
 :arrow:W 2000r przeszedlem operacje (wiem ze to nie byla metoda nussa bo te widzialem na filmie) miala ona miejsce w Poznaniu, w szpitalu AM nr 5, jak moze ktos slyszal to tam orydnatorem jest Prof. Wojtalik ostatnio przeprowadzil jakas operacje jako pierwszy w Polsce, ale juz nie pamietam na co ona dokladnie byla, wiem ze chodzilo o serce :wink:
 :arrow:W 2002r mialem wyjmowana plytke ktora miala "wyprostowac" ten dolek choc widzicie jak jest,ale tak w ogole to miala ta plytka byc wyciagnieta po roku, ale jednak moja postura na to nie pozwala, choc jak mi ja wyciagali to tez byly obawy ze klatka sie zapadnie
  :arrow: nastepnie chodzilem troche po lekarzach, az trafilem na endokrynologa, ktory mi zapisal metanabol, a on wbrew pozorom bez zadnych cwiczen praktycznie nic nie mogl.

Najgorsze jest to ze mam tez komplikacje z sercem i szybko sie mecze, dlatego nie wiem czy silownia moze byc dla mnie odpowiednim rozwiazaniem na przybranie masy, wszakze sterydy rowniez szkoda na serce... :|

Projektowanie stron internetowych

http://tworzenie-stron.info
Tymon

Reputacja: +0/-0

628535
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 17, 2005, 09:35:46 »

Czy taki efekt pojawil sie u Ciebie po pewnym czasie czy bezposrednio po operacji? Jezeli to drugie, to lekarz operujacy raczej sie nie przylozyl :/
A co do serca to na razie zacznij od czegos lightowego. Rower, plywanie, etc. Osobiscie jestem nastawiony anty na budowanie masy, odzywki, sterydy i inne swinstwa. Najwazniejszy jest umiar.

Pozdrawiam!

P nx 9020 - SuSE 9.2
Linux User No. 158446
http://counter.li.org
Like a surgeon... Cuttin for the very first time...
seelk
Newbie
*

Reputacja: +3/-2

2944656
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 17, 2005, 10:42:21 »

To takie uwypuklenie na srodku to hmm... raczej po operacji, a watpie zeby sie to dalo jakos ladnie zatuszowac, a rowerek to chyba raczej na nogi bardziej, juz bym wolał isc na silownie niz sie rozebrac na tym basenie Smutny

Projektowanie stron internetowych

http://tworzenie-stron.info
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 17, 2005, 11:22:19 »

rower to nei tylko nogi cwiczenie nog zwieksza poziom hormonow w organizmie co pobudza go do rozbudowy calego ciala znam goscia co jest zawodowym kolazem i nic nei cwiczy an silce a jest szerszy odemnie i o wiele lepiej zbudowany ode mnie a ja juz troche na silce siedze

E 19 lat
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
jaki kredyt hipoteczny - gry online - dr chout - holztreppe - części samochodowe