Witam
Udało mi sie zdobyć "aparat" konkretnie telefon z aparatem i wykonalem wlasnorecznie zdjecia, gdyz jak pewnie niektorzy z was nie lubia sie pokazywac z taka klata, pewnie zaraz uslysze slowa ze nie mam sie tym przejmowac ale to nie jest tak latwe.
Oto moja krotka historia:
:arrow:W 2000r przeszedlem operacje (wiem ze to nie byla metoda nussa bo te widzialem na filmie) miala ona miejsce w Poznaniu, w szpitalu AM nr 5, jak moze ktos slyszal to tam orydnatorem jest Prof. Wojtalik ostatnio przeprowadzil jakas operacje jako pierwszy w Polsce, ale juz nie pamietam na co ona dokladnie byla, wiem ze chodzilo o serce :wink:
:arrow:W 2002r mialem wyjmowana plytke ktora miala "wyprostowac" ten dolek choc widzicie jak jest,ale tak w ogole to miala ta plytka byc wyciagnieta po roku, ale jednak moja postura na to nie pozwala, choc jak mi ja wyciagali to tez byly obawy ze klatka sie zapadnie
:arrow: nastepnie chodzilem troche po lekarzach, az trafilem na endokrynologa, ktory mi zapisal metanabol, a on wbrew pozorom bez zadnych cwiczen praktycznie nic nie mogl.
Najgorsze jest to ze mam tez komplikacje z sercem i szybko sie mecze, dlatego nie wiem czy silownia moze byc dla mnie odpowiednim rozwiazaniem na przybranie masy, wszakze sterydy rowniez szkoda na serce... :|